-
ARTUMES Bianco Toscana IGT – 2020
0 out of 5Un vin plin de prospetime cu un miros de flori albe, fructe exotice si mere verzi. Mineralitate crescuta si aciditate foarte bine echilibrata.Adaugă în coș 60.00 leiSoi strugure:
Trebbiano si Chardonnay
Alcool:
12.5%
Zahar rezidual:
< 1,0 g/l
Aciditate totala:
5,26 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2022
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox.
-
89 Puncte James Suckling
ARTUMES Bianco Toscana IGT – 2021
0 out of 5Un vin plin de prospetime cu un miros de flori albe, fructe exotice si mere verzi. Mineralitate crescuta si aciditate foarte bine echilibrata.Adaugă în coș 60.00 leiSoi strugure:
Trebbiano si Chardonnay
Alcool:
12.5%
Zahar rezidual:
< 1,0 g/l
Aciditate totala:
4,9 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2023
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox.
-
Chardonnay – Alto Adige DOC- 2021
0 out of 5Olfactiv, o notă proaspătă, primitoare de mere și flori delicate de luncă, clare și precise. Gustul este suculent, elegant și plăcut fructat, cu nuanțe de lămâ...Adaugă în coș 95.00 leiSoi strugure:
100% Chardonnay
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
1,35 g/l
Aciditate totala:
5,25 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potential invechire:
2024+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox.
-
CHARDONNAY- COLLIO DOC
0 out of 5Un vin cu o culoare galben pai si reflexii verzui, cu note olfactive florale si fructate.Foarte echilibrat, cu o structura bine definita si o persistenta lunga a gustului.Adaugă în coș 165.00 leiSoi strugure:
100% Chardonnay
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0,2 g/l
Aciditate totala:
5,25 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2032+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox . Maturare in recipienti de inox iar un mic procentaj este maturat pentru scurt timp si in barrique.
-
An 2021: 88 de puncte James
International Wine Challenge 2022 - Medalia de BronzCUVEE XX Soave Classico DOC – 2022
0 out of 5Strugurii pentru acest frumos Soave Classico provin din podgoriile aflate in fața Castello di Soave și de pe dealul Costeggiola, un teren foarte accidentat, cu o textură nisipoasă, bogat î...Adaugă în coș 56.00 leiSoi strugure:
74% Garganega; 26% Chardonnay
Alcool:
12.5%
Zahar rezidual:
3,90 g/l
Aciditate totala:
5,08 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potential invechire:
2026
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de beton si maturare in recipienti de beton si inox.
-
92 Puncte James Suckling
88 Puncte Wine SpectatorI SISTRI Toscana IGT – 2021
0 out of 592 de puncte James SucklingAdaugă în coș 125.00 leiSoi strugure:
100% Chardonnay
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
0,90 g/l
Aciditate totala:
5,35 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2027+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Inceperea fermentatiei in recipienti de inox, iar apoi continuarea acesteia si maturarea in butoaie de stejar de mici dimensiuni.
-
Anul 2022 - momentan fara ratinguri. Anul 2021- 89 Puncte Fallstaff
LUGANA DOC – 2022
0 out of 5Lugana este un vin alb sec, armonios si intens la gust, fiind realizat in principal din struguri apartinand soiului Turbiana (Trebbiano di Lugana), cultivati pe un sol argilos. Strugurii folositi ...Adaugă în coș 75.00 leiSoi strugure:
Turbiana(Trebbiano di Lugana), Chardonnay, Pinot Bianco
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
4,1 g/l
Aciditate totala:
5,66 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2026
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare alcoolica in recipienti de inox. Maturare pana la 3 luni pe drojdii fine in recipienti de inox si recipienti de beton.
-
90 Puncte James Suckling
Pomino Bianco Villa di Petrognano DOC – 2021
0 out of 5Proprietarul Selvapiana, Francesco Giuntini, este legat de proprietara podgoriei Petrognano, Cecilia Galeotti Ottieri, de o foarte lunga prietenie. Mica cramă - Petrognano, situată la granița dintre Toscana și Emilia ...Adaugă în coș 98.00 leiSoi strugure:
Chardonnay şi Sauvignon Blanc
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
0,50 g/l
Aciditate totala:
5,80 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2025+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox.
-
SPUMANTE Brut Metodo Classico
0 out of 5Acest spumant, obtinut dupa o fermentare pe drojdii timp de minim 36 de luni, ne intampina cu note placute de piersică albă, fructe exotice, cardamom, ghimbir și nuanțe de mirodenii ...Adaugă în coș 119.00 leiSoi strugure:
60% Chardonnay, 40% Pinot Noir
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
7,7 g/l
Aciditate totala:
6,9 g/l
Temperatura servire:
4-6 °C
Potential invechire:
2032-2042
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Minim timp de 36 de luni pe drojdie.