-
94 Puncte Doctor Wine
91 Puncte Falstaff
90 Puncte Veronelli
4 Grappoli Bibenda
2 Bicchieri Gambero RossoDUNICO – Primitivo di Manduria DOP
0 out of 594 Puncte Doctor Wine. Un mare spectacol de arome, cu cirese negre, fructe de padure, caramel, leustean, piele si note de lemn prajit. La fel de tipc si pe palat: plin ...Adaugă în coș 206.00 leiSoi strugure:
100% Primitivo
Alcool:
16.0%
Zahar rezidual:
8,0 g/l
Aciditate totala:
6,5 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2028+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox si maturare in butoaie de stejar frantuzesc timp de 9-12 luni.
-
94 Puncte Doctor Wine
91 Puncte Falstaff
90 Puncte Veronelli
4 Grappoli Bibenda
2 Bicchieri Gambero RossoDUNICO – Primitivo di Manduria DOP( cutie lemn)
0 out of 594 Puncte Doctor Wine. Un mare spectacol de arome, cu cirese negre, fructe de padure, caramel, leustean, piele si note de lemn prajit. La fel de tipc si pe palat: plin ...Citește mai mult 233.00 leiSoi strugure:
100% Primitivo
Alcool:
16.0%
Zahar rezidual:
8,0 g/l
Aciditate totala:
6,5 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2028+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox si maturare in butoaie de stejar frantuzesc timp de 9-12 luni.
-
4 Grappoli Bibenda
2 Bicchieri Gambero Rosso
94 Puncte Luca MaroniFELLINE – Primitivo di Manduria DOP
0 out of 594 Puncte Luca Maroni. Primitivo Felline este caracterizat de note olfactive de fructe de padure coapte, flori , smochine si stafide. Gustul sau plin de densitate este sustinut de prezenta taninilor dulci ...Adaugă în coș 94.00 leiSoi strugure:
100% Primitivo
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
7,0 g/l
Aciditate totala:
6,0 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2026-2028
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox si maturare in butoaie de stejar frantuzesc timp de 6 luni
-
88 Puncte Falstaff
2 Bicchieri Gambero Rosso
93 Puncte Luca MaroniGIRAVOLTA – Primitivo di Manduria DOP
0 out of 593 Puncte Luca Maroni. Un vin de o culoare rosu rubiniu intens. Parfumat si foarte expresiv in nas, cu note florale delicate , arome proaspete de cirese, zmeura si putina coaja de ...Adaugă în coș 106.00 leiSoi strugure:
100% Primitivo
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
7,0 g/l
Aciditate totala:
5,5 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2026
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox si maturare in butoaie de stejar frantuzesc timp de 9 luni
-
MONILI- Primitivo Tarantino IGP
0 out of 5Monili este un Primitivo par excellence. Cu puternice arome de cirese, mure si prune, acest vin nu este deloc sfios. Daca va plac vinurile luxoase dar in acelasi timp fine, ...Adaugă în coș 58.00 leiSoi strugure:
100% Primitivo
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
6,5 g/l
Aciditate totala:
6,0 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2024+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox.
-
3 Bicchieri Gambero Rosso
90 Puncte Falstaff
94 Puncte Luca MaroniZINFANDEL – Primitivo di Manduria DOP
0 out of 53 Bicchieri Gambero Rosso. Un vin de top din Puglia, provenit din vii cu o varsta de aproximativ de 60-70 de ani. Zinfandel Sinfarossa Terra Nera, ne invaluie cu un buchet ...Adaugă în coș 129.00 leiSoi strugure:
100% Primitivo
Alcool:
15.0%
Zahar rezidual:
7,5 g/l
Aciditate totala:
6,0 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2025+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox si maturare in butoaie de stejar frantuzesc si stejar american, timp de 6 luni