-
91 Puncte Vinous 2022
93 Puncte Falstaff 20223CRU Amarone della Valpolicella Classico DOCG – 2017
0 out of 5Cel mai tânăr descendent al familiei Guerrieri Rizzardi din familia Amarone provine din trei podgorii din comuna Negrar, inclusiv din cea mai bună podgorie Calcarole. Strugurii sunt uscaț...Adaugă în coș 185.00 leiSoi strugure:
Corvina, Rondinella, Corvinone, Barbera şi Sangiovese
Alcool:
16.0%
Zahar rezidual:
5,70 g/l
Aciditate totala:
5,74 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2034+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox si maturare timp de 12 luni in butoaie mici de stejar, plus alte 24 de luni in butoaie de stejar de 25 hL.
-
94+ Puncte Vinous
93 Puncte Decanter
94 Puncte Falstaff
Platinum Award- 95+ Puncte Merano Wine Awards,94 Puncte Vini di Veronelli, 3 Bicchieri Gambero Rosso 5 Grappoli BibendaCALCAROLE Amarone della Valpolicella Classico DOCG – 2011- Late Release
0 out of 5Un vin deseori descris ca fiind elegant si plin de stil, Calcarole este un Amarone care balanseaza perfect puterea si concentratia cu prospetimea si puritatea notelor intense de fructe de ...Adaugă în coș 499.00 leiSoi strugure:
Corvina, Barbera, Rondinella, Sangiovese şi Corvinone
Alcool:
16.0%
Zahar rezidual:
4,25 g/l
Aciditate totala:
5,32 g/l
Temperatura servire:
16° C
Potential invechire:
2039+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare alcoolica in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar. Maturare timp de 12 luni in barrique, plus alte 24 de luni in butoaie de stejar de 25 hL si apoi 6 luni in s
-
91 Puncte Vinum 2022
89 Puncte Wine Enthusiast 2022
91 Puncte Falstaff 2022KEYA Bardolino Chiaretto Classico DOC – 2021
0 out of 5Keya este rezultatul impresionant al mai multor ani de muncă experimentală, iar rezultatul este un vin rosé care exprimă perfect stilul și personalitatea podgoriilor Rizzardi de pe dealurile de deasupra ...Adaugă în coș 58.00 leiSoi strugure:
Corvina, Rondinella, Sangiovese şi Corvinone
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
2,98 g/l
Aciditate totala:
5,48 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potential invechire:
2024+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox si maturare in recipienti de beton si inox.
-
90 Puncte James Suckling
91 Puncte Vinous 2021POJEGA Valpolicella Ripasso Classico Superiore DOC – 2019
0 out of 5Pojega este o podgorie istorică situată lângă faimoasa grădină Pojega, cumpărată de familia Rizzardi în secolul al XVII-lea. Acest Valpolicella dintr-o podgorie unică combină cu pricepere fructuozitatea ș...Adaugă în coș 95.00 leiSoi strugure:
Corvina, Corvinone, Rondinella si Merlot
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
0,6 g/l
Aciditate totala:
5,28 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2026
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox. Refermentarea se face dupa metoda Ripasso, iar maturarea are loc in butoaie mari de stejar, timp de circa 12 luni.
-
Anul 2016 - momentan fara ratinguri. Anul 2015 - 93 Puncte Vinous, 3 Bicchieri Gambero Rosso 95 Puncte Doctor Wine 95 Puncte James Suckling 94 Puncte Falstaff
VILLA RIZZARDI Amarone della Valpolicella Classico Riserva DOCG – 2016
0 out of 5Strugurii pentru clasicul Amarone al casei provin din podgoriile casei părintești din Negrar, marea majoritate din podgoria Pojega, din viță de vie de aproximativ 35 de ani. Aceștia ...Adaugă în coș 279.00 leiSoi strugure:
Corvina, Corvinone, Rondinella şi Barbera
Alcool:
16.5%
Zahar rezidual:
4,6 g/l
Aciditate totala:
6,05 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2037+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare alcoolica in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique. Maturare timp de 12 luni in butoaie mici de stejar, plus alte 24 de luni in butoaie de stejar de 25 hL si apoi 9 lun