-
BENUARA – Sicilia DOC – 2021
0 out of 5Roșu rubiniu, cu o aromă intensă de fructe de pădure coapte, gust concentrat, bogat in note fructate, elegant, cu un final proaspăt si neted."Murele și ierburile ...Adaugă în coș 85.00 leiSoi strugure:
50% Nero D'Avola, 50% Syrah
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
Aciditate totala:
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2026
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare malolactica in recipienti de otel si maturare in recipienti de otel, pt 80% din masa si in butoaie de lemn de 20 hl, pt restul de 20% din masa.
-
89 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
Castello di Farnetella Poggio Granoni IGT – 2006
0 out of 5Un vin realizat din struguri Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot și Syrah provenind din microzona Poggio Granoni , Farnetella, situată în comuna Sinalunga. Poggio Granoni este rezultatul unei munci asidue, desfășurate ...Adaugă în coș 239.00 leiSoi strugure:
Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot şi Syrah
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
1,6g/l
Aciditate totala:
5,6g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2026
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare malolactica in recipienti de inox, urmata de maturare in barrique noi si de prim pasaj timp de 12 luni si apoi o perioada ulterioara de 8-10 luni in sticla.
-
92 Puncte James Suckling
Castello di Farnetella Poggio Granoni IGT – 2018
0 out of 5Un vin realizat din struguri Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot și Syrah provenind din microzona Poggio Granoni , Farnetella, situată în comuna Sinalunga. Poggio Granoni este rezultatul unei munci asidue, desfășurate ...Adaugă în coș 179.00 leiSoi strugure:
Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot şi Syrah
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
< 1,0 g/l
Aciditate totala:
5,4 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2038+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare malolactica in recipienti de inox, urmata de maturare in barrique noi si de prim pasaj timp de 12 luni si o perioada ulterioara de 8-10 luni in sticla.
-
92 Puncte James Suckling
93 Puncte Luca Maroni
93 Puncte Doctor Wine
90 Puncte VeronelliGRUMARELLO Carmignano Riserva DOCG – 2015
0 out of 5Un vin cu o culoare intensa de rosu rubiniu, cu un miros fin, intens si armonic, alcatuit dintr-un buchet amplu si complex de note de fructe de padure, tabac, cuisoare ...Adaugă în coș 175.00 leiSoi strugure:
Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot şi Syrah
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
< 1,0 g/l
Aciditate totala:
4,99 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2025+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox, urmata de maturare in butoaie de stejar de Slavonia timp de 24 de luni si o perioada ulterioara de 12 luni in sticla.
-
92 Puncte Falstaff
3 Bicchieri Gambero Rosso
93 Puncte James Suckling
92 Puncte Doctor Wine
4 Grappoli BIBENDA
Decanter – Medalia de Argint
The Wine Hunter – Medalia de AurGRUMARELLO Carmignano Riserva DOCG – 2016
0 out of 5Un vin cu o culoare intensa de rosu rubiniu, cu un miros fin, intens si armonic, alcatuit dintr-un buchet amplu si complex de note de fructe de padure, tabac, cuisoare ...Adaugă în coș 175.00 leiSoi strugure:
Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot şi Syrah
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
< 1,0 g/l
Aciditate totala:
4,32 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2026
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox, urmata de maturare in butoaie de stejar de Slavonia timp de 24 de luni si o perioada ulterioara de 12 luni in sticla.
-
92 Puncte James Suckling
92 Puncte Falstaff
90 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
96 Puncte Wines CriticMARCHESALE Bolgheri Superiore DOC – 2019
0 out of 5Culoarea este limpede, de un roșu rubiniu foarte intens, cu o densitate bună în pahar. La nas se remarcă inițial notele de fructe negre coapte, apoi notele balsamice î...Adaugă în coș 375.00 leiSoi strugure:
50% Syrah, 30% Cabernet Sauvignon, 15% Merlot şi 5% Petit Verdot
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
< 1,0 g/l
Aciditate totala:
5,8 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2034+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique de prim pasaj si de al 2 lea pasaj timp de 18 luni, urmata de o perioada de 12 luni