-
93 Puncte Wine Spectator
93 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
93 Puncte VinousBerardenga Chianti Classico Riserva DOCG – 2018
0 out of 5Cu o culoare pătrunzătoare și minunat de limpede, Chianti Classico Riserva își dezvăluie aroma primitoare care amintește de cireșe coapte, cu note de condimente și ...Adaugă în coș 180.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
1,69 g/l
Aciditate totala:
5,72 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2030+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox. Maturare in butoaie de stejar de Slavonia si butoaie de stejar frantuzesc de al 2-lea si al 3 lea pasaj, timp de 12-16 luni si o perioada ulterioara de minimum 3-6 lu
-
90 Puncte Vinous
91 Puncte James SucklingBerardenga Chianti Colli Senesi DOCG – 2020
0 out of 5Un Chianti Colli Senesi echilibrat cu arome abundente de cireșe dulci și prune, însoțite de note de condimente și tutun. Taninurile asertive și aciditatea tensionată fac din Berardenga ...Adaugă în coș 81.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
1,25 g/l
Aciditate totala:
5,78 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2025+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox, urmata de maturare in butoaie de stejar de Slavonia timp de 8-12 luni si o perioada ulterioara de minimum 3 luni in sticla.
-
95 Puncte Decanter Decanter WWA 2022 Medalia de Aur
93 Puncte Falstaff
93 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
93 Puncte James Suckling
92 Puncte Wine EnthusiastBRUNELLO di Montalcino DOCG – 2017
0 out of 5Poggio San Polo Brunello 2017 este o selecție a celor mai buni struguri din diferitele podgorii ale cramei. Se deschide foarte atractiv, cu fructe negre, multe cireșe negre și ...Adaugă în coș 349.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0,78 g/l
Aciditate totala:
5,95 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2042+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de beton, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar, iar mai apoi maturare in butoaie de stejar de 10hl, 20hl si 40 hl, timp de 30 de luni si apoi in sticla timp
-
93 Puncte James Suckling
96 Puncte Luca GalloniBRUNELLO di Montalcino DOCG – 2018
0 out of 5Poggio San Polo Brunello 2018 este o selecție a celor mai buni struguri din diferitele podgorii ale cramei. Se deschide foarte atractiv, cu fructe negre, multe cireșe negre și ...Adaugă în coș 419.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0,6 g/l
Aciditate totala:
5,65 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2043+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de beton, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar, iar mai apoi maturare in butoaie de stejar de 10hl, 20hl si 40 hl, timp de 30 de luni si apoi in sticla timp
-
95 Puncte Falstaff
95 Puncte James Suckling
95+ Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
95 Puncte Wine Enthusiast Cellar Selection
95 Puncte Wine Spectator
91 Puncte VinousBRUNELLO di Montalcino PODERNOVI DOCG – 2016
0 out of 5Podernovi este cea mai mare podgorie unică de Brunello din San Polo. Culoarea sa este roșu rubiniu cu reflexe ușor granata. Parfum floral de violete, ciclamen și iasomie, ...Adaugă în coș 819.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
1,05 g/l
Aciditate totala:
5,85 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2044+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in butoaie tronconice de stejar de Slavonia, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar de 40 hL, iar mai apoi maturare in butoaie de stejar de Slavonia de 40 hl, timp de 30 de
-
92 Puncte James Suckling
CIAMPOLETO Rosso di Montalcino DOC – 2020
0 out of 5Roșu rubiniu cu corp mediu. Buchet fin, de fructe de pădure roșii, cu note de coacăze negre, cireșe negre, salvie și note afumate. Ferm și ...Adaugă în coș 109.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
1,35 g/l
Aciditate totala:
5,56 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2028+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica si maturare in butoaie de stejar de 30 hl timp de 12 luni, urmata de o perioada de 6 luni in sticla.
-
96 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
93 Puncte Falstaff
93 Puncte James Suckling
92 Puncte Wine Spectator
95 Puncte Decanter
96 Puncte VinousCOLONIA Chianti Classico Gran Selezione DOCG – 2017
0 out of 5Când auzi povestea efortului depus în podgoria Colonia, trebuie să te întrebi dacă oamenii minunați de la Fèlsina, nu sunt de fapt complet nebuni. Le-au fost necesari ...Adaugă în coș 689.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0,95 g/l
Aciditate totala:
5,90 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2045+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox, urmata de maturare in butoaie de stejar frantuzesc noi timp de 30 de luni si o perioda ulterioara de minumum 8-12 luni in sticla.
-
97 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
97 Puncte Falstaff
94 Puncte James Suckling
91 Puncte Wine Spectator
97 Puncte VinousCOLONIA Chianti Classico Gran Selezione DOCG – 2018
0 out of 5Când auzi povestea efortului depus în podgoria Colonia, trebuie să te întrebi dacă oamenii de minunați din Fèlsina, nu sunt de fapt complet nebuni. Le-au fost necesari ...Adaugă în coș 689.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0,95 g/l
Aciditate totala:
5,90 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2046+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox, urmata de maturare in butoaie de stejar frantuzesc noi timp de 30 de luni si o perioada ulterioara de minumum 8-12 luni in sticla.
-
96 Puncte James Suckling
92 Puncte Wine Spectator
98 Doctor Wine
94 Puncte VinousFONTALLORO Toscana IGT – 2019
0 out of 5Rubiniu strălucitor cu o tenta usoara de culaore granata. Mineral, aromă lemnoasă-fructată de cireșe, cedru, afine și alune de pădure. Odată cu aportul de aer, aromele ...Adaugă în coș 345.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0,75 g/l
Aciditate totala:
5,82 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2044+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox, urmata de maturare in butoaie de stejar frantuzesc noi si de prim pasaj timp de 18-22 luni si o perioada ulterioara de minumum 8-12 luni in sticla.