Taxă livrare curier 17.90 lei. Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei.

Vinuri

Italia se află printre principalii producători de vinuri din lume, dar și printre principalii consumatori și exportatori. Cu 533 denumiri (DOCG, DOC și IGT), suprafața viilor italiene (aproximativ 700.000 hectare) se apropie de 9% din cea mondială. Însă adevărata comoară fructificată de vinurile italiene constă în gama largă de struguri cultivați. 350 soiuri, dintre cele autohtone italiene și cele internaționale.


Categorie -

Clasificare -

Clasificare prosecco -

    Regiune -

    Crame -

    Soi strugure +

    An +

    Cantitate +

    Pret

    • CALCAROLE Amarone della Valpolicella Classico Riserva DOCG - 2016
      94 Puncte Vinous 2021
      3 Bicchieri Gambero Rosso
      5 Grappoli Bibenda

      CALCAROLE Amarone della Valpolicella Classico DOCG – 2013

      0 out of 5
      Un vin deseori descris ca fiind elegant si plin de stil (iar productia anului 2013 este un exemplu ideal in acest sens), Calcarole este un Amarone care balanseaza perfect puterea si ...

      Soi strugure:

      Corvina, Corvinone, Barbera si Sangiovese

      Alcool:

      15.83%

      Zahar rezidual:

      7,4 g/l

      Aciditate totala:

      5,58 g/l

      Temperatura servire:

      16° C

      Potential invechire:

      2025+

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare alcoolica in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar. Maturare timp de 12 luni in barrique, plus alte 24 de luni in butoaie de stejar de 25 hL si apoi 6 luni in s

      Adaugă în coș 479.00 lei
    • CALCAROLE Amarone della Valpolicella Classico Riserva DOCG - 2013
      5 Grappoli Bibenda

      CALCAROLE Amarone della Valpolicella Classico Riserva DOCG – 2016

      0 out of 5
      Un vin deseori descris ca fiind elegant si plin de stil, Calcarole este un Amarone care balanseaza perfect puterea si concentratia cu prospetimea si puritatea notelor intense de fructe de ...

      Soi strugure:

      Corvina, Corvinone, Barbera si Sangiovese

      Alcool:

      17.0%

      Zahar rezidual:

      4,4 g/l

      Aciditate totala:

      5,86 g/l

      Temperatura servire:

      16° C

      Potential invechire:

      2029+

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare alcoolica in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar. Maturare timp de 12 luni in barrique, plus alte 24 de luni in butoaie de stejar de 25 hL si apoi 6 luni in s

      Adaugă în coș 449.00 lei

    Producători

    NU RATA NOUTĂȚILE

    Abonează-te la newsletter

    Înscrie-te la newsletterul Vinoamo și beneficiază de 5% reducere pentru prima comanda.