-
ARTUMES Bianco Toscana IGT – 2020
0 out of 5Un vin plin de prospetime cu un miros de flori albe, fructe exotice si mere verzi. Mineralitate crescuta si aciditate foarte bine echilibrata.Adaugă în coș 60.00 leiSoi strugure:
Trebbiano si Chardonnay
Alcool:
12.5%
Zahar rezidual:
< 1,0 g/l
Aciditate totala:
5,26 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2022
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox.
-
89 Puncte James Suckling
ARTUMES Bianco Toscana IGT – 2021
0 out of 5Un vin plin de prospetime cu un miros de flori albe, fructe exotice si mere verzi. Mineralitate crescuta si aciditate foarte bine echilibrata.Adaugă în coș 60.00 leiSoi strugure:
Trebbiano si Chardonnay
Alcool:
12.5%
Zahar rezidual:
< 1,0 g/l
Aciditate totala:
4,9 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2023
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox.
-
CHARDONNAY- COLLIO DOC
0 out of 5Un vin cu o culoare galben pai si reflexii verzui, cu note olfactive florale si fructate.Foarte echilibrat, cu o structura bine definita si o persistenta lunga a gustului.Adaugă în coș 165.00 leiSoi strugure:
100% Chardonnay
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0,2 g/l
Aciditate totala:
5,25 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2032+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox . Maturare in recipienti de inox iar un mic procentaj este maturat pentru scurt timp si in barrique.
-
An 2021: 94 Puncte Doctor Wine
5 Grappoli Bibenda
2 Bicchieri Gambero RossoFRIULANO – COLLIO DOC
0 out of 5Un vin extrem de elegant.Adaugă în coș 165.00 leiSoi strugure:
100% Friulano
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0,1 g/l
Aciditate totala:
4,95 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2032+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox . Maturare in recipienti de inox iar un mic procentaj este maturat pentru scurt timp si in barrique.
-
93 Puncte James Suckling
91 Puncte Robert Parker’s Wine AdvocateGRATTAMACCO Bolgheri Bianco DOC – 2020
0 out of 5Vermentino de înaltă calitate și rar, cu o culoare galben-pai și un buchet de fructe albe și alune. Gust proaspăt, floral, rotund și copt. Utilizarea bine dozată a lemnului ...Adaugă în coș 219.00 leiSoi strugure:
100% Vermentino
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
0,61 g/l
Aciditate totala:
5,82 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2028+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox (50%) si in barrique (50%), urmata de o perioada de maturare de 8 luni.
-
GROTTOLO Montecucco Rosato DOC – 2021
0 out of 5Grottolo Rosato strălucește într-un roz bogat, are un buchet delicat de vin roșu și un gust suculent de fructe de pădure și piersici, cu o aciditate ...Adaugă în coș 71.00 leiSoi strugure:
70% Sangiovese, 15% Ciliegiolo, 15% Montepulciano
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
1,65 g/l
Aciditate totala:
6,15 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2024+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox.
-
92 Puncte James Suckling
88 Puncte Wine SpectatorI SISTRI Toscana IGT – 2021
0 out of 592 de puncte James SucklingAdaugă în coș 125.00 leiSoi strugure:
100% Chardonnay
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
0,90 g/l
Aciditate totala:
5,35 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2027+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Inceperea fermentatiei in recipienti de inox, iar apoi continuarea acesteia si maturarea in butoaie de stejar de mici dimensiuni.
-
Anul 2022 - momentan fara ratinguri. Anul 2021- 89 Puncte Fallstaff
LUGANA DOC – 2022
0 out of 5Lugana este un vin alb sec, armonios si intens la gust, fiind realizat in principal din struguri apartinand soiului Turbiana (Trebbiano di Lugana), cultivati pe un sol argilos. Strugurii folositi ...Adaugă în coș 75.00 leiSoi strugure:
Turbiana(Trebbiano di Lugana), Chardonnay, Pinot Bianco
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
4,1 g/l
Aciditate totala:
5,66 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2026
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare alcoolica in recipienti de inox. Maturare pana la 3 luni pe drojdii fine in recipienti de inox si recipienti de beton.
-
91 Puncte James Suckling
MELACCE Montecucco DOC – 2021
0 out of 5Vermentino clasic din Montecucco: Buchet intens floral, intens fructat, cu note clare de păducel, măr verde, grapefruit și piersică albă. Proaspăt și suculent, aciditatea elegantă se întinde ...Adaugă în coș 69.00 leiSoi strugure:
100% Vermentino
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
0,82 g/l
Aciditate totala:
5,67 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2025+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox.