Taxă livrare curier 17.90 lei. Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei.

Vinuri

Italia se află printre principalii producători de vinuri din lume, dar și printre principalii consumatori și exportatori. Cu 533 denumiri (DOCG, DOC și IGT), suprafața viilor italiene (aproximativ 700.000 hectare) se apropie de 9% din cea mondială. Însă adevărata comoară fructificată de vinurile italiene constă în gama largă de struguri cultivați. 350 soiuri, dintre cele autohtone italiene și cele internaționale.


Categorie -

Clasificare -

Clasificare prosecco -

    Regiune -

    Crame -

    Soi strugure +

    An +

    Cantitate +

    Pret

    • Benuara

      BENUARA – Sicilia DOC – 2021

      0 out of 5
      Roșu rubiniu, cu o aromă intensă de fructe de pădure coapte, gust concentrat, bogat in note fructate, elegant, cu un final proaspăt si neted."Murele și ierburile ...

      Soi strugure:

      50% Nero D'Avola, 50% Syrah

      Alcool:

      14.0%

      Zahar rezidual:

      Aciditate totala:

      Temperatura servire:

      16-18 °C

      Potential invechire:

      2026

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare malolactica in recipienti de otel si maturare in recipienti de otel, pt 80% din masa si in butoaie de lemn de 20 hl, pt restul de 20% din masa.

      Adaugă în coș 85.00 lei
    • Calabrone - Venezia Giulia IGT
      An 2015 : 91 Puncte Wine Spectator

      Calabrone – Venezia Giulia IGT

      0 out of 5
      Calabrone întrupează desăvârșirea tuturor trăsăturilor ideale ale unui vin, fiind un exemplu remarcabil al modului în care structura poate ascunde o robustețe și o ...

      Soi strugure:

      Refosco dal Peduncolo Rosso si Merlot

      Alcool:

      14.0%

      Zahar rezidual:

      6,0 g/l

      Aciditate totala:

      5,31 g/l

      Temperatura servire:

      16-18 °C

      Potential invechire:

      2033-2038

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare malolactica si maturare timp de 18-24 de luni in barrique, urmata de o perioda suplimentara de maturare in sticla de circa 18-24 de luni.

      Adaugă în coș 355.00 lei
    • Chianti Rufina DOCG - 2020
      93 Puncte James Suckling

      Chianti Rufina DOCG – 2020

      0 out of 5
      Un vin roșu cu o culoarea vișinie de intensitate medie. La nas regasim notele de tutun, piele și lemn dulce, cu o aromă frumoasă de cireșe, susț...

      Soi strugure:

      Sangiovese, Canaiolo, Colorino şi Malvasia Nera

      Alcool:

      13.5%

      Zahar rezidual:

      0,65 g/l

      Aciditate totala:

      5,45 g/l

      Temperatura servire:

      16-18 °C

      Potential invechire:

      2030+

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare in recipienti de inox. Maturare in recipienti de beton si butoaie de lemn din stejar frantuzesc, de 25 hL, timp de 12 luni.

      Adaugă în coș 87.00 lei
    • Etna Rosso
      Tre Bicchieri- Gambero Rosso
      92 Puncte James Suckling
      90 Puncte Wine Spectator

      ETNA ROSSO DOC – 2019

      0 out of 5
      Culoarea granata, luminoasa, buchet foarte clar, suculent si cu o buna persistenta. Se resimt notele de fructe proaspete, fructele de padure si rubarba, elegante pe palat, cu o intensitate bine ...

      Soi strugure:

      100% Nerello Mascalese

      Alcool:

      13.5%

      Zahar rezidual:

      1,78 g/l

      Aciditate totala:

      5,9 g/l

      Temperatura servire:

      16-18 °C

      Potential invechire:

      2027+

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare malolactica in recipienti de otel si maturare in butoaie de lemn de 25 hl.

      Adaugă în coș 109.00 lei
    • FELLINE - Primitivo di Manduria DOP
      4 Grappoli Bibenda
      2 Bicchieri Gambero Rosso
      94 Puncte Luca Maroni

      FELLINE – Primitivo di Manduria DOP

      0 out of 5
      94 Puncte Luca Maroni. Primitivo Felline este caracterizat de note olfactive de fructe de padure coapte, flori , smochine si stafide. Gustul sau plin de densitate este sustinut de prezenta taninilor dulci ...

      Soi strugure:

      100% Primitivo

      Alcool:

      14.0%

      Zahar rezidual:

      7,0 g/l

      Aciditate totala:

      6,0 g/l

      Temperatura servire:

      16-18 °C

      Potential invechire:

      2026-2028

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare in recipienti de inox si maturare in butoaie de stejar frantuzesc timp de 6 luni

      Adaugă în coș 94.00 lei
    • FRANCHESATO Toscana IGT - 2019
      92 Puncte James Suckling
      91 Puncte Falstaff

      FRANCHESATO Toscana IGT – 2019

      0 out of 5
      Culoarea este limpede, roșie rubiniu intensă, densă în pahar, cu o frumoasă strălucire cristalină. Aromele olfactive sunt intense și pătrunzătoare, proaspete și fine, cu note de ...

      Soi strugure:

      100% Cabernet Franc

      Alcool:

      14.0%

      Zahar rezidual:

      0 g/l

      Aciditate totala:

      5,5 g/l

      Temperatura servire:

      16-18 °C

      Potential invechire:

      2034+

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique noi timp de 18 luni, urmata de o perioada de 12 luni in sticla.

      Adaugă în coș 450.00 lei
    • GIRAVOLTA - Primitivo di Manduria DOP
      88 Puncte Falstaff
      2 Bicchieri Gambero Rosso
      93 Puncte Luca Maroni

      GIRAVOLTA – Primitivo di Manduria DOP

      0 out of 5
      93 Puncte Luca Maroni. Un vin de o culoare rosu rubiniu intens. Parfumat si foarte expresiv in nas, cu note florale delicate , arome proaspete de cirese, zmeura si putina coaja de ...

      Soi strugure:

      100% Primitivo

      Alcool:

      14.5%

      Zahar rezidual:

      7,0 g/l

      Aciditate totala:

      5,5 g/l

      Temperatura servire:

      16-18 °C

      Potential invechire:

      2026

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare in recipienti de inox si maturare in butoaie de stejar frantuzesc timp de 9 luni

      Adaugă în coș 106.00 lei
    • MARCHESALE Bolgheri Superiore DOC - 2019
      92 Puncte James Suckling
      92 Puncte Falstaff
      90 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
      96 Puncte Wines Critic

      MARCHESALE Bolgheri Superiore DOC – 2019

      0 out of 5
      Culoarea este limpede, de un roșu rubiniu foarte intens, cu o densitate bună în pahar. La nas se remarcă inițial notele de fructe negre coapte, apoi notele balsamice î...

      Soi strugure:

      50% Syrah, 30% Cabernet Sauvignon, 15% Merlot şi 5% Petit Verdot

      Alcool:

      14.0%

      Zahar rezidual:

      < 1,0 g/l

      Aciditate totala:

      5,8 g/l

      Temperatura servire:

      16-18 °C

      Potential invechire:

      2034+

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique de prim pasaj si de al 2 lea pasaj timp de 18 luni, urmata de o perioada de 12 luni

      Adaugă în coș 375.00 lei
    • MONILI- Primitivo Tarantino IGP

      MONILI- Primitivo Tarantino IGP

      0 out of 5
      Monili este un Primitivo par excellence. Cu puternice arome de cirese, mure si prune, acest vin nu este deloc sfios. Daca va plac vinurile luxoase dar in acelasi timp fine, ...

      Soi strugure:

      100% Primitivo

      Alcool:

      13.0%

      Zahar rezidual:

      6,5 g/l

      Aciditate totala:

      6,0 g/l

      Temperatura servire:

      16-18 °C

      Potential invechire:

      2024+

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare si maturare in recipienti de inox.

      Adaugă în coș 58.00 lei

    Producători

    NU RATA NOUTĂȚILE

    Abonează-te la newsletter

    Înscrie-te la newsletterul Vinoamo și beneficiază de 5% reducere pentru prima comanda.