-
BENUARA – Sicilia DOC – 2021
0 out of 5Roșu rubiniu, cu o aromă intensă de fructe de pădure coapte, gust concentrat, bogat in note fructate, elegant, cu un final proaspăt si neted."Murele și ierburile ...Adaugă în coș 85.00 leiSoi strugure:
50% Nero D'Avola, 50% Syrah
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
Aciditate totala:
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2026
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare malolactica in recipienti de otel si maturare in recipienti de otel, pt 80% din masa si in butoaie de lemn de 20 hl, pt restul de 20% din masa.
-
An 2015 : 91 Puncte Wine Spectator
Calabrone – Venezia Giulia IGT
0 out of 5Calabrone întrupează desăvârșirea tuturor trăsăturilor ideale ale unui vin, fiind un exemplu remarcabil al modului în care structura poate ascunde o robustețe și o ...Adaugă în coș 355.00 leiSoi strugure:
Refosco dal Peduncolo Rosso si Merlot
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
6,0 g/l
Aciditate totala:
5,31 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2033-2038
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare malolactica si maturare timp de 18-24 de luni in barrique, urmata de o perioda suplimentara de maturare in sticla de circa 18-24 de luni.
-
93 Puncte James Suckling
Chianti Rufina DOCG – 2020
0 out of 5Un vin roșu cu o culoarea vișinie de intensitate medie. La nas regasim notele de tutun, piele și lemn dulce, cu o aromă frumoasă de cireșe, susț...Adaugă în coș 87.00 leiSoi strugure:
Sangiovese, Canaiolo, Colorino şi Malvasia Nera
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
0,65 g/l
Aciditate totala:
5,45 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2030+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox. Maturare in recipienti de beton si butoaie de lemn din stejar frantuzesc, de 25 hL, timp de 12 luni.
-
Tre Bicchieri- Gambero Rosso
92 Puncte James Suckling
90 Puncte Wine SpectatorETNA ROSSO DOC – 2019
0 out of 5Culoarea granata, luminoasa, buchet foarte clar, suculent si cu o buna persistenta. Se resimt notele de fructe proaspete, fructele de padure si rubarba, elegante pe palat, cu o intensitate bine ...Adaugă în coș 109.00 leiSoi strugure:
100% Nerello Mascalese
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
1,78 g/l
Aciditate totala:
5,9 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2027+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare malolactica in recipienti de otel si maturare in butoaie de lemn de 25 hl.
-
4 Grappoli Bibenda
2 Bicchieri Gambero Rosso
94 Puncte Luca MaroniFELLINE – Primitivo di Manduria DOP
0 out of 594 Puncte Luca Maroni. Primitivo Felline este caracterizat de note olfactive de fructe de padure coapte, flori , smochine si stafide. Gustul sau plin de densitate este sustinut de prezenta taninilor dulci ...Adaugă în coș 94.00 leiSoi strugure:
100% Primitivo
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
7,0 g/l
Aciditate totala:
6,0 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2026-2028
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox si maturare in butoaie de stejar frantuzesc timp de 6 luni
-
92 Puncte James Suckling
91 Puncte FalstaffFRANCHESATO Toscana IGT – 2019
0 out of 5Culoarea este limpede, roșie rubiniu intensă, densă în pahar, cu o frumoasă strălucire cristalină. Aromele olfactive sunt intense și pătrunzătoare, proaspete și fine, cu note de ...Adaugă în coș 450.00 leiSoi strugure:
100% Cabernet Franc
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0 g/l
Aciditate totala:
5,5 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2034+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique noi timp de 18 luni, urmata de o perioada de 12 luni in sticla.
-
88 Puncte Falstaff
2 Bicchieri Gambero Rosso
93 Puncte Luca MaroniGIRAVOLTA – Primitivo di Manduria DOP
0 out of 593 Puncte Luca Maroni. Un vin de o culoare rosu rubiniu intens. Parfumat si foarte expresiv in nas, cu note florale delicate , arome proaspete de cirese, zmeura si putina coaja de ...Adaugă în coș 106.00 leiSoi strugure:
100% Primitivo
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
7,0 g/l
Aciditate totala:
5,5 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2026
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox si maturare in butoaie de stejar frantuzesc timp de 9 luni
-
92 Puncte James Suckling
92 Puncte Falstaff
90 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
96 Puncte Wines CriticMARCHESALE Bolgheri Superiore DOC – 2019
0 out of 5Culoarea este limpede, de un roșu rubiniu foarte intens, cu o densitate bună în pahar. La nas se remarcă inițial notele de fructe negre coapte, apoi notele balsamice î...Adaugă în coș 375.00 leiSoi strugure:
50% Syrah, 30% Cabernet Sauvignon, 15% Merlot şi 5% Petit Verdot
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
< 1,0 g/l
Aciditate totala:
5,8 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2034+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique de prim pasaj si de al 2 lea pasaj timp de 18 luni, urmata de o perioada de 12 luni
-
MONILI- Primitivo Tarantino IGP
0 out of 5Monili este un Primitivo par excellence. Cu puternice arome de cirese, mure si prune, acest vin nu este deloc sfios. Daca va plac vinurile luxoase dar in acelasi timp fine, ...Adaugă în coș 58.00 leiSoi strugure:
100% Primitivo
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
6,5 g/l
Aciditate totala:
6,0 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2024+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox.