-
91 Puncte Vinous 2022
93 Puncte Falstaff 20223CRU Amarone della Valpolicella Classico DOCG – 2017
0 out of 5Cel mai tânăr descendent al familiei Guerrieri Rizzardi din familia Amarone provine din trei podgorii din comuna Negrar, inclusiv din cea mai bună podgorie Calcarole. Strugurii sunt uscaț...Adaugă în coș 185.00 leiSoi strugure:
Corvina, Rondinella, Corvinone, Barbera şi Sangiovese
Alcool:
16.0%
Zahar rezidual:
5,70 g/l
Aciditate totala:
5,74 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2034+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox si maturare timp de 12 luni in butoaie mici de stejar, plus alte 24 de luni in butoaie de stejar de 25 hL.
-
93 Puncte Wine Spectator
93 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
93 Puncte VinousBerardenga Chianti Classico Riserva DOCG – 2018
0 out of 5Cu o culoare pătrunzătoare și minunat de limpede, Chianti Classico Riserva își dezvăluie aroma primitoare care amintește de cireșe coapte, cu note de condimente și ...Adaugă în coș 180.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
1,69 g/l
Aciditate totala:
5,72 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2030+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox. Maturare in butoaie de stejar de Slavonia si butoaie de stejar frantuzesc de al 2-lea si al 3 lea pasaj, timp de 12-16 luni si o perioada ulterioara de minimum 3-6 lu
-
90 Puncte Vinous
91 Puncte James SucklingBerardenga Chianti Colli Senesi DOCG – 2020
0 out of 5Un Chianti Colli Senesi echilibrat cu arome abundente de cireșe dulci și prune, însoțite de note de condimente și tutun. Taninurile asertive și aciditatea tensionată fac din Berardenga ...Adaugă în coș 81.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
1,25 g/l
Aciditate totala:
5,78 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2025+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox, urmata de maturare in butoaie de stejar de Slavonia timp de 8-12 luni si o perioada ulterioara de minimum 3 luni in sticla.
-
94 Puncte Vinous
92 Puncte Robert Parker’s Wine AdvocateBolgheri Rosso DOC – 2020
0 out of 5Roșu rubiniu strălucitor. Miros de prune, coacăze roșii, cireșe uscate și piele. Pe bolta palatină, plin de vigoare și putere, note minunat de armonioase de ...Adaugă în coș 150.00 leiSoi strugure:
50% Cabernet Sauvignon, 20% Cabernet Franc, 20% Merlot, 10% Sangiovese
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
1,95 g/l
Aciditate totala:
5,90 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2027+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de otel sau vase conice de lemn deschise, iar apoi maturare in barrique, timp de 10 luni.
-
95 Puncte Decanter Decanter WWA 2022 Medalia de Aur
93 Puncte Falstaff
93 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
93 Puncte James Suckling
92 Puncte Wine EnthusiastBRUNELLO di Montalcino DOCG – 2017
0 out of 5Poggio San Polo Brunello 2017 este o selecție a celor mai buni struguri din diferitele podgorii ale cramei. Se deschide foarte atractiv, cu fructe negre, multe cireșe negre și ...Adaugă în coș 349.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0,78 g/l
Aciditate totala:
5,95 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2042+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de beton, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar, iar mai apoi maturare in butoaie de stejar de 10hl, 20hl si 40 hl, timp de 30 de luni si apoi in sticla timp
-
93 Puncte James Suckling
96 Puncte Luca GalloniBRUNELLO di Montalcino DOCG – 2018
0 out of 5Poggio San Polo Brunello 2018 este o selecție a celor mai buni struguri din diferitele podgorii ale cramei. Se deschide foarte atractiv, cu fructe negre, multe cireșe negre și ...Adaugă în coș 419.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0,6 g/l
Aciditate totala:
5,65 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2043+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de beton, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar, iar mai apoi maturare in butoaie de stejar de 10hl, 20hl si 40 hl, timp de 30 de luni si apoi in sticla timp
-
95 Puncte Falstaff
95 Puncte James Suckling
95+ Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
95 Puncte Wine Enthusiast Cellar Selection
95 Puncte Wine Spectator
91 Puncte VinousBRUNELLO di Montalcino PODERNOVI DOCG – 2016
0 out of 5Podernovi este cea mai mare podgorie unică de Brunello din San Polo. Culoarea sa este roșu rubiniu cu reflexe ușor granata. Parfum floral de violete, ciclamen și iasomie, ...Adaugă în coș 819.00 leiSoi strugure:
100% Sangiovese
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
1,05 g/l
Aciditate totala:
5,85 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2044+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in butoaie tronconice de stejar de Slavonia, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar de 40 hL, iar mai apoi maturare in butoaie de stejar de Slavonia de 40 hl, timp de 30 de
-
89 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
Castello di Farnetella Poggio Granoni IGT – 2006
0 out of 5Un vin realizat din struguri Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot și Syrah provenind din microzona Poggio Granoni , Farnetella, situată în comuna Sinalunga. Poggio Granoni este rezultatul unei munci asidue, desfășurate ...Adaugă în coș 239.00 leiSoi strugure:
Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot şi Syrah
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
1,6g/l
Aciditate totala:
5,6g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2026
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare malolactica in recipienti de inox, urmata de maturare in barrique noi si de prim pasaj timp de 12 luni si apoi o perioada ulterioara de 8-10 luni in sticla.
-
92 Puncte James Suckling
Castello di Farnetella Poggio Granoni IGT – 2018
0 out of 5Un vin realizat din struguri Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot și Syrah provenind din microzona Poggio Granoni , Farnetella, situată în comuna Sinalunga. Poggio Granoni este rezultatul unei munci asidue, desfășurate ...Adaugă în coș 179.00 leiSoi strugure:
Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot şi Syrah
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
< 1,0 g/l
Aciditate totala:
5,4 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2038+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare malolactica in recipienti de inox, urmata de maturare in barrique noi si de prim pasaj timp de 12 luni si o perioada ulterioara de 8-10 luni in sticla.