-
91 Puncte James Suckling
90 Puncte VinousANGIMBE – Terre Siciliane DOC – 2021
0 out of 5Acest vin sicilian este foarte bine structurat, armonios și bogat. Aroma sa seducătoare de pepene galben, banane și ierburi este insotita de o nota de prospețime revigoranta. Un ...Adaugă în coș 66.00 leiSoi strugure:
70% Insolia, 30% Cardonnay
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
1,86 g/l
Aciditate totala:
5,75 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potential invechire:
2024+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare pe drojdii fine timp de 4 luni in recipienti de inox si maturare in sticla.
-
CASSIOPEA Rosato Bolgheri DOC – 2022
0 out of 5Un roze minunat echilibrat din Bolgheri: Mătăsos, cu fructe de pădure minunate și armonie seducătoare - Cassiopea este un aperitiv ideal și se potrivește perfect ...Adaugă în coș 99.00 leiSoi strugure:
70% Merlot, 30% Cabernet Franc
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
1,95 g/l
Aciditate totala:
5,65 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potential invechire:
2026
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox, urmata de o perioada de 1 luna in sticla.
-
92 Puncte James Suckling
95 Puncte Luca Maroni
91 Puncte Falstaff
2 Bicchieri Gambero RossoCASSIOPEA Rosato Bolgheri DOC – 2021
0 out of 5Un roze minunat echilibrat din Bolgheri: Mătăsos, cu fructe de pădure minunate și armonie seducătoare - Cassiopea este un aperitiv ideal și se potrivește perfect ...Citește mai mult 96.00 leiSoi strugure:
70% Merlot, 30% Cabernet Franc
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
2,15 g/l
Aciditate totala:
5,3 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potential invechire:
2025+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox, urmata de o perioada de 1 luna in sticla.
-
Chardonnay – Alto Adige DOC- 2021
0 out of 5Olfactiv, o notă proaspătă, primitoare de mere și flori delicate de luncă, clare și precise. Gustul este suculent, elegant și plăcut fructat, cu nuanțe de lămâ...Adaugă în coș 95.00 leiSoi strugure:
100% Chardonnay
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
1,35 g/l
Aciditate totala:
5,25 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potential invechire:
2024+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox.
-
An 2021: 88 de puncte James
International Wine Challenge 2022 - Medalia de BronzCUVEE XX Soave Classico DOC – 2022
0 out of 5Strugurii pentru acest frumos Soave Classico provin din podgoriile aflate in fața Castello di Soave și de pe dealul Costeggiola, un teren foarte accidentat, cu o textură nisipoasă, bogat î...Adaugă în coș 56.00 leiSoi strugure:
74% Garganega; 26% Chardonnay
Alcool:
12.5%
Zahar rezidual:
3,90 g/l
Aciditate totala:
5,08 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potential invechire:
2026
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de beton si maturare in recipienti de beton si inox.
-
De VITE – Vigneti delle Dolomiti IGT- 2021
0 out of 5Mineralul De Vite este realizat dintr-un cupaj de Pinot Bianco, Müller Thurgau, Sauvignon Bianco și Riesling. Un vin alb complex, frumos si rotund în gust. Un produs de vâ...Adaugă în coș 99.00 leiSoi strugure:
60% Pinot Bianco, 20% Sauvignon, 10% Müller Thurgau, 10% Riesling
Alcool:
12.5%
Zahar rezidual:
3,65 g/l
Aciditate totala:
5,90 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potential invechire:
2025+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox.
-
Due Bicchieri- Gambero Rosso 2022
4**** Vini Buoni D’Italia 2022FERRA Soave Classico DOC – 2019
0 out of 5Ferra se face doar în cei mai buni ani pentru acest soi. Această recoltă are profunzimea și bogăția cu care suntem obișnuiți. Fructele fine de livadă se ...Adaugă în coș 87.00 leiSoi strugure:
100% Garganega
Alcool:
12.5%
Zahar rezidual:
3,1 g/l
Aciditate totala:
5,1 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potential invechire:
2026
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de beton si maturare timp de 12-18 luni, din care 6 luni in butoaie de lemn.
-
JOSEPH- Gewürztraminer – Alto Adige DOC – 2021
0 out of 5Culoare galben pai și aromă intensă, multi-fațetată de fructe de pepene galben și flori de vară. O mulțime de nuante perceptibile pe palat, complexe și de mare adâ...Adaugă în coș 119.00 leiSoi strugure:
100% Gewürztraminer
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
4,35 g/l
Aciditate totala:
4,65 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potential invechire:
2025+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox.
-
91 Puncte Vinum 2022
89 Puncte Wine Enthusiast 2022
91 Puncte Falstaff 2022KEYA Bardolino Chiaretto Classico DOC – 2021
0 out of 5Keya este rezultatul impresionant al mai multor ani de muncă experimentală, iar rezultatul este un vin rosé care exprimă perfect stilul și personalitatea podgoriilor Rizzardi de pe dealurile de deasupra ...Adaugă în coș 58.00 leiSoi strugure:
Corvina, Rondinella, Sangiovese şi Corvinone
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
2,98 g/l
Aciditate totala:
5,48 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potential invechire:
2024+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox si maturare in recipienti de beton si inox.