Taxă livrare curier 17.90 lei. Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei.

Vinuri

Italia se află printre principalii producători de vinuri din lume, dar și printre principalii consumatori și exportatori. Cu 533 denumiri (DOCG, DOC și IGT), suprafața viilor italiene (aproximativ 700.000 hectare) se apropie de 9% din cea mondială. Însă adevărata comoară fructificată de vinurile italiene constă în gama largă de struguri cultivați. 350 soiuri, dintre cele autohtone italiene și cele internaționale.


Categorie -

Clasificare -

Clasificare prosecco -

Regiune -

Crame -

Soi strugure +

An +

    Cantitate +

    Pret

    • CASE BIANCHE Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG EXTRA DRY
      Decanter 2019 Medalia de Bronz

      CASE BIANCHE Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG EXTRA DRY

      0 out of 5
      Un Prosecco plin de prospetime cu un miros placut cu note fructate de mere golden, piersica si flori de acat. Gustul este fin, armonic, si cu o aciditate foarte bine ...

      Soi strugure:

      100% Glera

      Alcool:

      11.5%

      Zahar rezidual:

      15 g/l

      Aciditate totala:

      6,0 g/l

      Temperatura servire:

      8 °C

      Potential invechire:

      -

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare si refermentare in recipienti de inox.

      Adaugă în coș 78.00 lei
    • COSTA DEI FALCHI Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG EXTRA BRUT
      Decanter 2019 Medalia de Argint

      COSTA DEI FALCHI Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG EXTRA BRUT

      0 out of 5
      Un Prosecco plin de prospetime, cu un miros bogat in note florale si fructate. Gustul este sec si armonic, placut si cu o buna persistenta.

      Soi strugure:

      100% Glera

      Alcool:

      11.5%

      Zahar rezidual:

      < 3 g/l

      Aciditate totala:

      6,5 g/l

      Temperatura servire:

      8 °C

      Potential invechire:

      -

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare si refermentare in recipienti de inox.

      Adaugă în coș 90.00 lei
    • Decanter 2019 Medalia de Argint

      COSTA DEI FALCHI Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG EXTRA BRUT- Magnum-1,5 l

      0 out of 5
      Un Prosecco plin de prospetime, cu un miros bogat in note florale si fructate. Gustul este sec si armonic, placut si cu o buna persistenta.

      Soi strugure:

      100% Glera

      Alcool:

      11.5%

      Zahar rezidual:

      < 3 g/l

      Aciditate totala:

      6,5 g/l

      Temperatura servire:

      8 °C

      Potential invechire:

      -

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare si refermentare in recipienti de inox.

      Adaugă în coș 229.00 lei
    • CUVEE BRUT Spumante Bianco

      CUVEE BRUT Spumante Bianco

      0 out of 5
      Un Spumant proaspat, cu un miros placut cu note fructate. Gustul este fin, armonic si cu o buna persistenta.

      Soi strugure:

      Struguri albi

      Alcool:

      11.5%

      Zahar rezidual:

      9 g/l

      Aciditate totala:

      5,8 g/l

      Temperatura servire:

      8 °C

      Potential invechire:

      -

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare si refermentare in recipienti de inox.

      Adaugă în coș 55.00 lei
    • CUVEE EXTRA DRY Spumante Bianco

      CUVEE EXTRA DRY Spumante Bianco

      0 out of 5
      Un Spumant proaspat, cu un miros placut cu note fructate. Gustul este fin, armonic si cu o buna persistenta

      Soi strugure:

      Struguri albi

      Alcool:

      11.5%

      Zahar rezidual:

      15 g/l

      Aciditate totala:

      5,8 g/l

      Temperatura servire:

      8 °C

      Potential invechire:

      -

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare si refermentare in recipienti de inox.

      Adaugă în coș 55.00 lei
    • PROSECCO DOC Rosé BRUT

      PROSECCO DOC Rosé BRUT

      0 out of 5
      Un Prosecco plin de prospetime, cu un miros placut si cu note fructate. Gustul este fin, armonic si cu o buna persistenta.

      Soi strugure:

      Glera şi Pinot Noir

      Alcool:

      11.5%

      Zahar rezidual:

      11 g/l

      Aciditate totala:

      6 g/l

      Temperatura servire:

      8 °C

      Potential invechire:

      -

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare si refermentare in recipienti de inox.

      Adaugă în coș 72.00 lei
    • PROSECCO DOC Treviso BRUT

      PROSECCO DOC Treviso BRUT

      0 out of 5
      Un Prosecco plin de prospetime, cu un miros placut si cu note fructate. Gustul este fin, armonic si cu o buna persistenta.

      Soi strugure:

      Glera şi alte soiuri recomandate

      Alcool:

      11.5%

      Zahar rezidual:

      11 g/l

      Aciditate totala:

      6 g/l

      Temperatura servire:

      8 °C

      Potential invechire:

      -

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare si refermentare in recipienti de inox.

      Adaugă în coș 66.00 lei
    • PROSECCO DOC Treviso EXTRA DRY

      PROSECCO DOC Treviso EXTRA DRY

      0 out of 5
      Un Prosecco plin de prospetime, cu un miros placut si cu note fructate. Gustul este fin, armonic si cu o buna persistenta.

      Soi strugure:

      Glera şi alte soiuri recomandate

      Alcool:

      11.5%

      Zahar rezidual:

      15 g/l

      Aciditate totala:

      6 g/l

      Temperatura servire:

      8 °C

      Potential invechire:

      -

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare si refermentare in recipienti de inox.

      Adaugă în coș 66.00 lei
    • UNDICI Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG DRY
      Decanter 2019 Medalia de Bronz

      UNDICI Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG DRY

      0 out of 5
      Un Prosecco plin de prospetime, cu un miros bogat in note florale si fructate. Gustul este fin dar in acelasi timp bogat si armonic, persistent si cu o aciditate foarte ...

      Soi strugure:

      100% Glera

      Alcool:

      11.5%

      Zahar rezidual:

      20 g/l

      Aciditate totala:

      6,2 g/l

      Temperatura servire:

      8 °C

      Potential invechire:

      -

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare si refermentare in recipienti de inox.

      Adaugă în coș 90.00 lei

    Producători

    NU RATA NOUTĂȚILE

    Abonează-te la newsletter

    Înscrie-te la newsletterul Vinoamo și beneficiază de 5% reducere pentru prima comanda.