Taxă livrare curier 17.90 lei. Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei.

Vinuri

Italia se află printre principalii producători de vinuri din lume, dar și printre principalii consumatori și exportatori. Cu 533 denumiri (DOCG, DOC și IGT), suprafața viilor italiene (aproximativ 700.000 hectare) se apropie de 9% din cea mondială. Însă adevărata comoară fructificată de vinurile italiene constă în gama largă de struguri cultivați. 350 soiuri, dintre cele autohtone italiene și cele internaționale.


Categorie -

Clasificare -

Clasificare prosecco -

    Regiune -

    Crame -

    Soi strugure +

    An +

    Cantitate +

    Pret

    • BRUNELLO di Montalcino DOCG - 2017
      93 Puncte James Suckling
      96 Puncte Luca Galloni

      BRUNELLO di Montalcino DOCG – 2018

      0 out of 5
      Poggio San Polo Brunello 2018 este o selecție a celor mai buni struguri din diferitele podgorii ale cramei. Se deschide foarte atractiv, cu fructe negre, multe cireșe negre și ...

      Soi strugure:

      100% Sangiovese

      Alcool:

      14.0%

      Zahar rezidual:

      0,6 g/l

      Aciditate totala:

      5,65 g/l

      Temperatura servire:

      18-20 °C

      Potential invechire:

      2043+

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare initiala in recipienti de beton, urmata de cea malolactica in butoaie de stejar, iar mai apoi maturare in butoaie de stejar de 10hl, 20hl si 40 hl, timp de 30 de luni si apoi in sticla timp

      Adaugă în coș 419.00 lei
    • POJEGA Valpolicella Ripasso Classico Superiore DOC - 2019
      90 Puncte James Suckling
      91 Puncte Vinous 2021

      POJEGA Valpolicella Ripasso Classico Superiore DOC – 2019

      0 out of 5
      Pojega este o podgorie istorică situată lângă faimoasa grădină Pojega, cumpărată de familia Rizzardi în secolul al XVII-lea. Acest Valpolicella dintr-o podgorie unică combină cu pricepere fructuozitatea ș...

      Soi strugure:

      Corvina, Corvinone, Rondinella si Merlot

      Alcool:

      14.5%

      Zahar rezidual:

      0,6 g/l

      Aciditate totala:

      5,28 g/l

      Temperatura servire:

      18-20 °C

      Potential invechire:

      2026

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare in recipienti de inox. Refermentarea se face dupa metoda Ripasso, iar maturarea are loc in butoaie mari de stejar, timp de circa 12 luni.

      Adaugă în coș 95.00 lei
    • RUBIO Toscana IGT - 2020

      RUBIO Toscana IGT – 2020

      0 out of 5
      Rubio are o culoare de un roșu-rubiniu decis cu nuanțe purpurii. Arome intens fructate, cu note de cireșe, violete și coacăze negre, urmate de note condimentate. ...

      Soi strugure:

      85% Sangiovese, 10% Merlot şi 5% Cabernet Franc

      Alcool:

      13.5%

      Zahar rezidual:

      0,6 g/l

      Aciditate totala:

      5,61 g/l

      Temperatura servire:

      16° C

      Potential invechire:

      2035+

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare in recipienti de inox, urmata de maturare timp de 10 luni tot in recipienti de inox si o perioda de 4 luni in sticla.

      Adaugă în coș 90.00 lei

    Producători

    NU RATA NOUTĂȚILE

    Abonează-te la newsletter

    Înscrie-te la newsletterul Vinoamo și beneficiază de 5% reducere pentru prima comanda.