Taxă livrare curier 17.90 lei. Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei.

Vinuri

Italia se află printre principalii producători de vinuri din lume, dar și printre principalii consumatori și exportatori. Cu 533 denumiri (DOCG, DOC și IGT), suprafața viilor italiene (aproximativ 700.000 hectare) se apropie de 9% din cea mondială. Însă adevărata comoară fructificată de vinurile italiene constă în gama largă de struguri cultivați. 350 soiuri, dintre cele autohtone italiene și cele internaționale.


Categorie -

Clasificare -

Clasificare prosecco -

    Regiune -

    Crame -

    Soi strugure +

    An +

    Cantitate +

    Pret

    • IL BORGO Toscana IGT (Supertuscan) - 2019
      3 Bicchieri Gambero Rosso

      IL BORGO Toscana IGT (Supertuscan) – 2019

      0 out of 5
      Este rezultatul unui dozaj atent si inspirat realizat între soiurile Merlot, Cabernet Sauvignon și Sangiovese și al unei învechiri îndelungate efectaute în butoaie mici de stejar francez, care îi conferă ...

      Soi strugure:

      Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot

      Alcool:

      14.5%

      Zahar rezidual:

      < 1 g/l

      Aciditate totala:

      5,18g/l

      Temperatura servire:

      18 °C

      Potential invechire:

      2044+

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare in recipienti de inox . Maturare in barrique noi, de prim pasaj si de al 2 lea pasaj, timp de 24 luni si o perioada ulterioara de minumum 6 luni in sticla.

      Adaugă în coș 275.00 lei
    • LA FORRA
      93 Puncte Wine Spectator
      93 Puncte James Suckling

      LA FORRA Chianti Classico Riserva DOCG – 2018

      0 out of 5
      La Forra Chianti Classico Riserva DOCG este un vin în care științele viticole și oenologice sunt aplicate cu maxima intelepciune, acest vin fiind un exemplu perfect al modului în ...

      Soi strugure:

      100% Sangiovese

      Alcool:

      15.0%

      Zahar rezidual:

      < 1 g/l

      Aciditate totala:

      4,58 g/l

      Temperatura servire:

      18-20 °C

      Potential invechire:

      2028+

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare in recipienti de inox, urmata de maturare in butoaie de stejar frantuzesc timp de 18 de luni si o perioada ulterioara de minumum 6 luni in sticla.

      Adaugă în coș 149.00 lei

    Producători

    NU RATA NOUTĂȚILE

    Abonează-te la newsletter

    Înscrie-te la newsletterul Vinoamo și beneficiază de 5% reducere pentru prima comanda.