-
ARTUMES Bianco Toscana IGT – 2020
0 out of 5Un vin plin de prospetime cu un miros de flori albe, fructe exotice si mere verzi. Mineralitate crescuta si aciditate foarte bine echilibrata.Adaugă în coș 60.00 leiSoi strugure:
Trebbiano si Chardonnay
Alcool:
12.5%
Zahar rezidual:
< 1,0 g/l
Aciditate totala:
5,26 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2022
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox.
-
89 Puncte James Suckling
ARTUMES Bianco Toscana IGT – 2021
0 out of 5Un vin plin de prospetime cu un miros de flori albe, fructe exotice si mere verzi. Mineralitate crescuta si aciditate foarte bine echilibrata.Adaugă în coș 60.00 leiSoi strugure:
Trebbiano si Chardonnay
Alcool:
12.5%
Zahar rezidual:
< 1,0 g/l
Aciditate totala:
4,9 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2023
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox.
-
92 Puncte James Suckling
Castello di Farnetella Poggio Granoni IGT – 2018
0 out of 5Un vin realizat din struguri Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot și Syrah provenind din microzona Poggio Granoni , Farnetella, situată în comuna Sinalunga. Poggio Granoni este rezultatul unei munci asidue, desfășurate ...Adaugă în coș 179.00 leiSoi strugure:
Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot şi Syrah
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
< 1,0 g/l
Aciditate totala:
5,4 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2038+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare malolactica in recipienti de inox, urmata de maturare in barrique noi si de prim pasaj timp de 12 luni si o perioada ulterioara de 8-10 luni in sticla.
-
88 Puncte Luca Maroni
CENTOCAMINI Rosso Toscana IGT – 2020
0 out of 5Un vin cu o culoare intensa de rosu-rubiniu, cu un miros de fructe rosii, cirese si viorele. Gustul este proaspat, bogat si cu tanini bine evidentiati.Adaugă în coș 58.00 leiSoi strugure:
Sangiovese şi alte soiuri autohtone
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
< 1,0 g/l
Aciditate totala:
5,26 g/l
Temperatura servire:
18 °C
Potential invechire:
2022
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox, urmata de o perioada de 3 luni in sticla.
-
92 Puncte James Suckling
93 Puncte Luca Maroni
93 Puncte Doctor Wine
90 Puncte VeronelliGRUMARELLO Carmignano Riserva DOCG – 2015
0 out of 5Un vin cu o culoare intensa de rosu rubiniu, cu un miros fin, intens si armonic, alcatuit dintr-un buchet amplu si complex de note de fructe de padure, tabac, cuisoare ...Adaugă în coș 175.00 leiSoi strugure:
Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot şi Syrah
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
< 1,0 g/l
Aciditate totala:
4,99 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2025+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox, urmata de maturare in butoaie de stejar de Slavonia timp de 24 de luni si o perioada ulterioara de 12 luni in sticla.
-
92 Puncte Falstaff
3 Bicchieri Gambero Rosso
93 Puncte James Suckling
92 Puncte Doctor Wine
4 Grappoli BIBENDA
Decanter – Medalia de Argint
The Wine Hunter – Medalia de AurGRUMARELLO Carmignano Riserva DOCG – 2016
0 out of 5Un vin cu o culoare intensa de rosu rubiniu, cu un miros fin, intens si armonic, alcatuit dintr-un buchet amplu si complex de note de fructe de padure, tabac, cuisoare ...Adaugă în coș 175.00 leiSoi strugure:
Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot şi Syrah
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
< 1,0 g/l
Aciditate totala:
4,32 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2026
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox, urmata de maturare in butoaie de stejar de Slavonia timp de 24 de luni si o perioada ulterioara de 12 luni in sticla.
-
93 Puncte Falstaff
91 Puncte James Suckling
94 Puncte Luca Maroni
5 Grappoli BIBENDA
The Wine Hunter – Medalia de AurIRIS Rosso Toscana IGT – 2016
0 out of 5Un vin cu o culoare intensa de rosu-purpuriu, cu un miros puternic si fructat, cu note de piele si vanilie. Gustul este bogat , bine structurat si armonic.Adaugă în coș 229.00 leiSoi strugure:
Cabernet Sauvignon, Merlot
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
< 1,0 g/l
Aciditate totala:
4,81 g/l
Temperatura servire:
18 °C
Potential invechire:
2024+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Maturare in recipienti de inox in primele 6 luni, iar mai apoi timp de 18 luni in butoaie (Tonneau pentru Merlot si Barrique pentru Cabernet Sauvignon).
-
92 Puncte James Suckling
92 Puncte Falstaff
90 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
96 Puncte Wines CriticMARCHESALE Bolgheri Superiore DOC – 2019
0 out of 5Culoarea este limpede, de un roșu rubiniu foarte intens, cu o densitate bună în pahar. La nas se remarcă inițial notele de fructe negre coapte, apoi notele balsamice î...Adaugă în coș 375.00 leiSoi strugure:
50% Syrah, 30% Cabernet Sauvignon, 15% Merlot şi 5% Petit Verdot
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
< 1,0 g/l
Aciditate totala:
5,8 g/l
Temperatura servire:
16-18 °C
Potential invechire:
2034+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique de prim pasaj si de al 2 lea pasaj timp de 18 luni, urmata de o perioada de 12 luni