Taxă livrare curier 17.90 lei. Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei.

Col Sandago

Col Sandago se află pe frumoasele dealuri din zona D.O.C.G. Conegliano Valdobbiadene, unde vița de vie Glera, cultivată aici, beneficiază din plin de particularitățile chimico-fizice ale solului. Expunerea, pantele, altitudinile și microclimatele contribuie cu multa generozitate, la calitatea acestui produs atat de apreciat. Crama Col Sandago a fost înființată în comuna Susegana, în provincia Treviso. Structura sa avangardistă, dotată cu echipamente absolut inovatoare, face posibilă atingerea unor standarde de înaltă calitate în producția de vinuri spumante, pline de ... ...citește mai mult

Un Prosecco plin de prospetime cu un miros placut cu note fructate de mere golden, piersica si flori de acat. Gustul este fin, armonic, si cu o aciditate foarte bine ...

Categorie -

Clasificare -

Clasificare prosecco -

Regiune -

Soi strugure +

An +

    Cantitate +

    Pret

    • CASE BIANCHE Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG EXTRA DRY
      Decanter 2019 Medalia de Bronz

      CASE BIANCHE Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG EXTRA DRY

      0 out of 5
      Un Prosecco plin de prospetime cu un miros placut cu note fructate de mere golden, piersica si flori de acat. Gustul este fin, armonic, si cu o aciditate foarte bine ...

      Soi strugure:

      100% Glera

      Alcool:

      11.5%

      Zahar rezidual:

      15 g/l

      Aciditate totala:

      6,0 g/l

      Temperatura servire:

      8 °C

      Potential invechire:

      -

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare si refermentare in recipienti de inox.

      Adaugă în coș 78.00 lei
    • COSTA DEI FALCHI Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG EXTRA BRUT
      Decanter 2019 Medalia de Argint

      COSTA DEI FALCHI Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG EXTRA BRUT

      0 out of 5
      Un Prosecco plin de prospetime, cu un miros bogat in note florale si fructate. Gustul este sec si armonic, placut si cu o buna persistenta.

      Soi strugure:

      100% Glera

      Alcool:

      11.5%

      Zahar rezidual:

      < 3 g/l

      Aciditate totala:

      6,5 g/l

      Temperatura servire:

      8 °C

      Potential invechire:

      -

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare si refermentare in recipienti de inox.

      Adaugă în coș 90.00 lei
    • Decanter 2019 Medalia de Argint

      COSTA DEI FALCHI Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG EXTRA BRUT- Magnum-1,5 l

      0 out of 5
      Un Prosecco plin de prospetime, cu un miros bogat in note florale si fructate. Gustul este sec si armonic, placut si cu o buna persistenta.

      Soi strugure:

      100% Glera

      Alcool:

      11.5%

      Zahar rezidual:

      < 3 g/l

      Aciditate totala:

      6,5 g/l

      Temperatura servire:

      8 °C

      Potential invechire:

      -

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare si refermentare in recipienti de inox.

      Adaugă în coș 229.00 lei
    • CUVEE BRUT Spumante Bianco

      CUVEE BRUT Spumante Bianco

      0 out of 5
      Un Spumant proaspat, cu un miros placut cu note fructate. Gustul este fin, armonic si cu o buna persistenta.

      Soi strugure:

      Struguri albi

      Alcool:

      11.5%

      Zahar rezidual:

      9 g/l

      Aciditate totala:

      5,8 g/l

      Temperatura servire:

      8 °C

      Potential invechire:

      -

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare si refermentare in recipienti de inox.

      Adaugă în coș 55.00 lei
    • CUVEE EXTRA DRY Spumante Bianco

      CUVEE EXTRA DRY Spumante Bianco

      0 out of 5
      Un Spumant proaspat, cu un miros placut cu note fructate. Gustul este fin, armonic si cu o buna persistenta

      Soi strugure:

      Struguri albi

      Alcool:

      11.5%

      Zahar rezidual:

      15 g/l

      Aciditate totala:

      5,8 g/l

      Temperatura servire:

      8 °C

      Potential invechire:

      -

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare si refermentare in recipienti de inox.

      Adaugă în coș 55.00 lei
    • PROSECCO DOC Rosé BRUT

      PROSECCO DOC Rosé BRUT

      0 out of 5
      Un Prosecco plin de prospetime, cu un miros placut si cu note fructate. Gustul este fin, armonic si cu o buna persistenta.

      Soi strugure:

      Glera şi Pinot Noir

      Alcool:

      11.5%

      Zahar rezidual:

      11 g/l

      Aciditate totala:

      6 g/l

      Temperatura servire:

      8 °C

      Potential invechire:

      -

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare si refermentare in recipienti de inox.

      Adaugă în coș 72.00 lei
    • PROSECCO DOC Treviso BRUT

      PROSECCO DOC Treviso BRUT

      0 out of 5
      Un Prosecco plin de prospetime, cu un miros placut si cu note fructate. Gustul este fin, armonic si cu o buna persistenta.

      Soi strugure:

      Glera şi alte soiuri recomandate

      Alcool:

      11.5%

      Zahar rezidual:

      11 g/l

      Aciditate totala:

      6 g/l

      Temperatura servire:

      8 °C

      Potential invechire:

      -

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare si refermentare in recipienti de inox.

      Adaugă în coș 66.00 lei
    • PROSECCO DOC Treviso EXTRA DRY

      PROSECCO DOC Treviso EXTRA DRY

      0 out of 5
      Un Prosecco plin de prospetime, cu un miros placut si cu note fructate. Gustul este fin, armonic si cu o buna persistenta.

      Soi strugure:

      Glera şi alte soiuri recomandate

      Alcool:

      11.5%

      Zahar rezidual:

      15 g/l

      Aciditate totala:

      6 g/l

      Temperatura servire:

      8 °C

      Potential invechire:

      -

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare si refermentare in recipienti de inox.

      Adaugă în coș 66.00 lei
    • UNDICI Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG DRY
      Decanter 2019 Medalia de Bronz

      UNDICI Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG DRY

      0 out of 5
      Un Prosecco plin de prospetime, cu un miros bogat in note florale si fructate. Gustul este fin dar in acelasi timp bogat si armonic, persistent si cu o aciditate foarte ...

      Soi strugure:

      100% Glera

      Alcool:

      11.5%

      Zahar rezidual:

      20 g/l

      Aciditate totala:

      6,2 g/l

      Temperatura servire:

      8 °C

      Potential invechire:

      -

      Alergeni:

      contine sulfiti

      Vinificatie:

      Fermentare si refermentare in recipienti de inox.

      Adaugă în coș 90.00 lei

    Crama Col Sandago

    Col Sandago se află pe frumoasele dealuri din zona D.O.C.G. Conegliano Valdobbiadene, unde vița de vie Glera, cultivată aici, beneficiază din plin de particularitățile chimico-fizice ale solului.
    Expunerea, pantele, altitudinile și microclimatele contribuie cu multa generozitate, la calitatea acestui produs atat de apreciat.
    Crama Col Sandago a fost înființată în comuna Susegana, în provincia Treviso. Structura sa avangardistă, dotată cu echipamente absolut inovatoare, face posibilă atingerea unor standarde de înaltă calitate în producția de vinuri spumante, pline de aromă și savoare.
    Vinurile excelente produse aici, fac din zona Valdobbiadene-Conegliano una dintre cele mai importante zone pentru vinuri spumante din Italia și din lume.

    Col Sandago aparține unei zone cu vegetație luxoasă, unde viile sunt bogate în minerale pe care pământul le-a absorbit atunci când, în vremuri preistorice, marele ghețar din Dolomiți a coborât în vale, modelând peisajul și sculptând albia istoricului râu Piave.
    Îngrijirea atentă a podgoriilor și diversele practici de cultivare, cum ar fi tăierea, rărirea și selecția ciorchinilor, sunt realizate cu respect deplin pentru natură.
    Prin gestionarea electronică totală a ciclului de producție se stochează date pentru a menține uniforme si a putea garanta în timp, caracteristicile calitative ale fiecărui tip de vin.
    Respectând cu constiinciozitate echilibrul delicat al mediului înconjurător, noua cramă este amplasată în apropierea podgoriilor, pentru a reduce la minim consumurile, precum si pierderea de calitate în timpul transportului strugurilor.

    Producători

    NU RATA NOUTĂȚILE

    Abonează-te la newsletter

    Înscrie-te la newsletterul Vinoamo și beneficiază de 5% reducere pentru prima comanda.