-
91 Puncte James Suckling
90 Puncte VinousANGIMBE – Terre Siciliane DOC – 2021
0 out of 5Acest vin sicilian este foarte bine structurat, armonios și bogat. Aroma sa seducătoare de pepene galben, banane și ierburi este insotita de o nota de prospețime revigoranta. Un ...Adaugă în coș 66.00 leiSoi strugure:
70% Insolia, 30% Cardonnay
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
1,86 g/l
Aciditate totala:
5,75 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potential invechire:
2024+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare pe drojdii fine timp de 4 luni in recipienti de inox si maturare in sticla.
-
ARTUMES Bianco Toscana IGT – 2020
0 out of 5Un vin plin de prospetime cu un miros de flori albe, fructe exotice si mere verzi. Mineralitate crescuta si aciditate foarte bine echilibrata.Adaugă în coș 60.00 leiSoi strugure:
Trebbiano si Chardonnay
Alcool:
12.5%
Zahar rezidual:
< 1,0 g/l
Aciditate totala:
5,26 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2022
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox.
-
89 Puncte James Suckling
ARTUMES Bianco Toscana IGT – 2021
0 out of 5Un vin plin de prospetime cu un miros de flori albe, fructe exotice si mere verzi. Mineralitate crescuta si aciditate foarte bine echilibrata.Adaugă în coș 60.00 leiSoi strugure:
Trebbiano si Chardonnay
Alcool:
12.5%
Zahar rezidual:
< 1,0 g/l
Aciditate totala:
4,9 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2023
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox.
-
92 Puncte Vinous
BATHENAU-Vigna S.Michele- Pinot Bianco- Alto Adige DOC -2020
0 out of 5Pinot Bianco din podgoria unică San Michele a Cramei Barthenau are o personalitate puternică, care se dezvoltă pe deplin după încă un an de maturare in sticla. În buchetul bogat ...Adaugă în coș 229.00 leiSoi strugure:
100% Pinot Bianco
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
1,55 g/l
Aciditate totala:
5,65 g/l
Temperatura servire:
12-14 °C
Potential invechire:
2025+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in butoaie de stejar si maturare timp de 15 luni pe drojdii fine in butoaie de stejar de 30 hl, urmata de 6 luni in sticla.
-
Chardonnay – Alto Adige DOC- 2021
0 out of 5Olfactiv, o notă proaspătă, primitoare de mere și flori delicate de luncă, clare și precise. Gustul este suculent, elegant și plăcut fructat, cu nuanțe de lămâ...Adaugă în coș 95.00 leiSoi strugure:
100% Chardonnay
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
1,35 g/l
Aciditate totala:
5,25 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potential invechire:
2024+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox.
-
CHARDONNAY- COLLIO DOC
0 out of 5Un vin cu o culoare galben pai si reflexii verzui, cu note olfactive florale si fructate.Foarte echilibrat, cu o structura bine definita si o persistenta lunga a gustului.Adaugă în coș 165.00 leiSoi strugure:
100% Chardonnay
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
0,2 g/l
Aciditate totala:
5,25 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2032+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de inox . Maturare in recipienti de inox iar un mic procentaj este maturat pentru scurt timp si in barrique.
-
An 2021: 88 de puncte James
International Wine Challenge 2022 - Medalia de BronzCUVEE XX Soave Classico DOC – 2022
0 out of 5Strugurii pentru acest frumos Soave Classico provin din podgoriile aflate in fața Castello di Soave și de pe dealul Costeggiola, un teren foarte accidentat, cu o textură nisipoasă, bogat î...Adaugă în coș 56.00 leiSoi strugure:
74% Garganega; 26% Chardonnay
Alcool:
12.5%
Zahar rezidual:
3,90 g/l
Aciditate totala:
5,08 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potential invechire:
2026
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de beton si maturare in recipienti de beton si inox.
-
De VITE – Vigneti delle Dolomiti IGT- 2021
0 out of 5Mineralul De Vite este realizat dintr-un cupaj de Pinot Bianco, Müller Thurgau, Sauvignon Bianco și Riesling. Un vin alb complex, frumos si rotund în gust. Un produs de vâ...Adaugă în coș 99.00 leiSoi strugure:
60% Pinot Bianco, 20% Sauvignon, 10% Müller Thurgau, 10% Riesling
Alcool:
12.5%
Zahar rezidual:
3,65 g/l
Aciditate totala:
5,90 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potential invechire:
2025+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox.
-
Due Bicchieri- Gambero Rosso 2022
4**** Vini Buoni D’Italia 2022FERRA Soave Classico DOC – 2019
0 out of 5Ferra se face doar în cei mai buni ani pentru acest soi. Această recoltă are profunzimea și bogăția cu care suntem obișnuiți. Fructele fine de livadă se ...Adaugă în coș 87.00 leiSoi strugure:
100% Garganega
Alcool:
12.5%
Zahar rezidual:
3,1 g/l
Aciditate totala:
5,1 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potential invechire:
2026
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare in recipienti de beton si maturare timp de 12-18 luni, din care 6 luni in butoaie de lemn.