-
CASSIOPEA Rosato Bolgheri DOC – 2022
0 out of 5Un roze minunat echilibrat din Bolgheri: Mătăsos, cu fructe de pădure minunate și armonie seducătoare - Cassiopea este un aperitiv ideal și se potrivește perfect ...Adaugă în coș 99.00 leiSoi strugure:
70% Merlot, 30% Cabernet Franc
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
1,95 g/l
Aciditate totala:
5,65 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potential invechire:
2026
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox, urmata de o perioada de 1 luna in sticla.
-
92 Puncte James Suckling
95 Puncte Luca Maroni
91 Puncte Falstaff
2 Bicchieri Gambero RossoCASSIOPEA Rosato Bolgheri DOC – 2021
0 out of 5Un roze minunat echilibrat din Bolgheri: Mătăsos, cu fructe de pădure minunate și armonie seducătoare - Cassiopea este un aperitiv ideal și se potrivește perfect ...Citește mai mult 96.00 leiSoi strugure:
70% Merlot, 30% Cabernet Franc
Alcool:
13.0%
Zahar rezidual:
2,15 g/l
Aciditate totala:
5,3 g/l
Temperatura servire:
8-10 °C
Potential invechire:
2025+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox, urmata de o perioada de 1 luna in sticla.
-
95 Puncte Wine Spectator
95 Puncte James Suckling 94 Puncte Decanter
94 Puncte Vinous
The Winehunter Award Gold Medal
93 Puncte Falstaff
5 Grappoli Bibenda Gentleman Top 100 vini rossi italiani locul 17DEDICATO a WALTER Bolgheri Superiore DOC – 2017
0 out of 5Marilisa și Franco Allegrini au dedicat acest soi pur de Cabernet Franc din propriile podgorii de pe Via Bolgherese fratelui lor mai mare, Walter, care a murit în 2003. Odată cu ...Citește mai mult 1,050.00 leiSoi strugure:
100% Cabernet Franc
Alcool:
15.0%
Zahar rezidual:
2,58 g/l
Aciditate totala:
6,10 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2040+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique timp de 24 luni.
-
95 Puncte James Suckling
DEDICATO a WALTER Bolgheri Superiore DOC – 2019
0 out of 595 de puncte James Suckling Marilisa și Franco Allegrini au dedicat acest soi pur de Cabernet Franc din propriile podgorii de pe Via Bolgherese fratelui lor mai mare, Walter, care a ...Citește mai mult 1,175.00 leiSoi strugure:
100% Cabernet Franc
Alcool:
15.0%
Zahar rezidual:
2,36 g/l
Aciditate totala:
6,05 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2044+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique timp de 24 luni.
-
93 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
93 Puncte James SucklingIL SEGGIO Bolgheri Rosso DOC – 2020
0 out of 5Roșu rubiniu intens. Buchet cu note de fructe proaspete și înviorătoare, mure, condimente și note minerale. Gust plin și dens cu note primare de fructe de pădure ...Adaugă în coș 165.00 leiSoi strugure:
Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon şi Petit Verdot
Alcool:
14.5%
Zahar rezidual:
1,75 g/l
Aciditate totala:
5,65 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2028+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique noi si de al 2 lea pasaj timp de 15 luni.
-
92 Puncte James Suckling
91 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
91 Puncte Vinous
90 Puncte Wine Enthusiast
Decanter WWA 2021 Medalia de ArgintSOLOSOLE Vermentino Bolgheri DOC – 2021
0 out of 5Solosole este un Vermentino ce provine din vestul Toscanei si se remarca printr-un gust bogat și corpolent, precum și cu note picante și o aciditate plăcutã. Un vin alb ...Adaugă în coș 133.00 leiSoi strugure:
100% Vermentino
Alcool:
14.0%
Zahar rezidual:
1,5 g/l
Aciditate totala:
5,65 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2026
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox, urmata de o perioada de 1 luna in sticla.
-
SOLOSOLE Vermentino Bolgheri DOC – 2022
0 out of 5Chardonnay de culoare galben-pai, cu parfum de banane și flori albe, cu o aromă proaspătă și savuroasă, crocantă, plină de fructe tropicale și o amplitudine frumoasă. Unul dintre cele ...Adaugă în coș 138.00 leiSoi strugure:
100% Vermentino
Alcool:
13.5%
Zahar rezidual:
1,89 g/l
Aciditate totala:
5,75 g/l
Temperatura servire:
10-12 °C
Potential invechire:
2027+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare si maturare in recipienti de inox, urmata de o perioada de 1 luna in sticla.
-
95 Puncte Decanter
94 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
94 Puncte James Suckling
93 Puncte Wine Spectator
93 Puncte Falstaff
Gentleman Top 100 vini rossi italiani locul 30SONDRAIA Bolgheri Superiore DOC – 2018
0 out of 5Sondraia - un Cabernet Sauvignon cu mici adaosuri de Merlot și Cabernet Franc - are o culoare strălucitoare și o aromă clară și caldă de afine, zmeură, cireșe ...Adaugă în coș 425.00 leiSoi strugure:
65% Cabernet Sauvignon, 25% Merlot, 10% Cabernet Franc
Alcool:
15.0%
Zahar rezidual:
2,15 g/l
Aciditate totala:
5,78 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2035+
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique noi si de al 2 lea pasaj timp de 22 de luni.
-
94 Puncte Robert Parker’s Wine Advocate
94 Puncte James Suckling ,93 Puncte Wine Spectator
95 Puncte Luca MaroniSONDRAIA Bolgheri Superiore DOC – 2019
0 out of 5Un vin alb parfumat și drăguț, cu arome de măr feliat, păstăi de vanilie și pară gătită, care se regăsesc și in gust, care ...Adaugă în coș 485.00 leiSoi strugure:
65% Cabernet Sauvignon, 25% Merlot, 10% Cabernet Franc
Alcool:
15.0%
Zahar rezidual:
2,15 g/l
Aciditate totala:
5,78 g/l
Temperatura servire:
18-20 °C
Potential invechire:
2036
Alergeni:
contine sulfiti
Vinificatie:
Fermentare initiala in recipienti de inox, urmata de cea malolactica in barrique, iar mai apoi maturare in barrique noi si de al 2 lea pasaj timp de 22 luni.